Ontdek de kracht van artificial intelligence in jouw organisatie – workshop op 14 november en 5 februari

Artificial Intelligence (AI) is niet langer iets van de toekomst; het is nu al een essentieel onderdeel van onze werkprocessen. Ben jij benieuwd hoe je AI effectief en verantwoord kunt inzetten in jouw organisatie? Tijdens onze workshop AI laten we je zien wat AI voor jouw organisatie kan betekenen. Ook geven we nog een tweede kennissessie, over eigenaarschap. Tijdens onze kennissessie Eigenaarschap duiken we diep in op het concept van eigenaarschap en hoe je dit kunt stimuleren binnen je team. Meer hierover in ons vorige blog dat twee weken geleden is verschenen. In dit blog zoomen we in op de kennissessie over AI.

AI in de praktijk

AI biedt talloze mogelijkheden om je organisatie efficiënter en toekomstbestendig te maken. Tijdens deze workshop ontdek je hoe AI processen kan verbeteren, van het automatiseren van taken tot het maken van beter geïnformeerde beslissingen op basis van data-analyse. Maar we kijken ook naar de uitdagingen, zoals privacy en ethiek.

We bieden je praktische inzichten over:

  • Hoe je AI kleinschalig kunt inzetten, bijvoorbeeld bij interactie met bewoners.
  • Hoe je medewerkers kunt trainen in het herkennen en omgaan met door AI gegenereerde communicatie.

Klaar voor de toekomst?

Je hoeft geen expert te zijn om met AI aan de slag te gaan. Deze workshop biedt een laagdrempelige manier om te beginnen met AI, zodat je organisatie kan profiteren van snellere responstijden en hogere klanttevredenheid.

Meld je aan voor de workshop op 14 november of 5 februari en ontdek hoe je AI verantwoord kunt integreren in je organisatie. Bezoek onze website Andersom – Events & Workshops voor meer informatie.

Bereid je team voor op de toekomst en maak gebruik van de mogelijkheden die AI biedt om je dienstverlening te optimaliseren.

Samen zorgen we ervoor dat technologie de mens dient, en niet andersom.