Versterk eigenaarschap in jouw organisatie – kennissessie op 28 november en 13 maart

Ben jij klaar om de regie in jouw organisatie te versterken en wil je weten hoe eigenaarschap een sleutelrol kan spelen in het behalen van betere resultaten? Tijdens onze kennissessies op 28 november en 13 maart duiken we diep in op het concept van eigenaarschap en hoe je dit kunt stimuleren binnen je team. Ook geven we nog een tweede kennissessie, over AI. Ben jij benieuwd hoe je AI effectief en verantwoord kunt inzetten in jouw organisatie? Tijdens onze kennissessies op 14 november en 5 februari laten we je zien wat AI voor jouw organisatie kan betekenen. Meer hierover in ons volgende blog dat over twee weken verschijnt. In dit blog zoomen we in op de kennissessie over eigenaarschap.

Waarom eigenaarschap zo belangrijk is

Eigenaarschap gaat verder dan het simpelweg nemen van verantwoordelijkheid. Het gaat om het creëren van een cultuur waarin iedereen zich volledig betrokken voelt en actief bijdraagt aan het succes van de organisatie. Dit leidt niet alleen tot betere prestaties, maar zorgt er ook voor dat je team gemotiveerder en tevredener is.

Tijdens de kennissessie bespreken we vragen zoals:

  • Hoe zorg je ervoor dat iedereen in je team zich verantwoordelijk voelt voor hun taken?
  • Hoe creëer je een cultuur waarin eigenaarschap nemen vanzelfsprekend is?

Door ervaringen te delen en met elkaar in gesprek te gaan, krijg je praktische handvatten om eigenaarschap binnen jouw team te bevorderen. De collega die eigenaarschap toont en neemt, werkt niet alleen proactiever, maar voelt zich ook meer verbonden met de organisatie.

Meld je aan

Wil je jouw organisatie of team naar een hoger niveau tillen door eigenaarschap te versterken? Mis deze inspirerende sessie dan niet! Meld je aan voor de kennissessie op 28 november of 13 maart via onze website: Andersom – Events & Workshops. De kennissessies zijn gratis.

Samen werken we aan een toekomst waarin jouw organisatie floreert door de kracht van eigenaarschap.